5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırlılar pikniğe koştu

Havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonunu dışarı çıkarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Yenişehir Belediyesi'nin hizmete açtığı park ve mesire alanına akın etti. 

Yenişehir Belediyesi'nin yeşil alan ihtiyacını karşılama amacıyla Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'nden devralarak hizmete açtığı park ve mesire alanını dolduran vatandaşlar, bir taraftan mangal yakarken, diğer taraftan halay çekerek gönüllerince zaman geçirdi. Ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mescit, çeşme ve tuvaletlerin bulunduğu alanda çocuklar için kurulan oyun grupları ise dolup taştı. Tigris Market'in park ve mesire alanındaki 2. şubesi de piknik yapmak için gelen vatandaşlara hizmet
veriyor. 

Diyarbakır-Mardin yolunun 17. kilometresinde hizmete açılan park ve mesire alanıyla ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, "Diyarbakır'a yakın olması çok güzel. Belediyenin yaptığı anlamlı bir çalışmadır. Aileler, güvenli ve rahat bir şekilde piknik yapabiliyorlar. Yenişehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Diyarbakır'da böyle güzel bir piknik alanın olması halkımız için çok olumlu bir gelişme" dedi. Belediye yetkilileri, parklarını ücretsiz hizmete sunduklarını ifade ederek, vatandaşların piknik yaptıkları alanı temiz bırakmaları konusunda uyarıda bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 14:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?