8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor, Bakadal ile yollarını ayırdı

Diyarbakırspor, geçen sezon büyük ümitlerle transfer ettiği Fransız asıllı forvet oyuncusu Cloude Bakadal ile yollarını ayırdı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Menajer İsmet Yılmaz, Bakadal ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Bakadal’dan çok şeyler bekliyorduk, ama bu oyuncu kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Sezon boyunca 6 gol attı, fakat onun 10 mislini de kaçırdı. Hiçbir futbolcuya Bakadal kadar şans tanınmadı. Birçok maçta kaçırdığı gollerle Diyarbakırspor’u puanlardan etti. Yönetim kurulumuz yeni sezon için kendisinden faydalanmak istemedi. Kendisine durumu ilettik ve ligin bitimine bir hafta kala kendisine izin verdik. Kendisine teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdığımızı ilettik" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Cloude Bakadal da, şansız bir sezon geçirdiğini, takıma fazla yararlı olmadığını kabul ederek, "Bana gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum. Yaşadığım sakatlıklar nedeniyle istediğim performansı sergileyemedim. Diyarbakırspor’a yeni sezonda başarılar dilerim" diye konuştu.

DİYARBAKIR-(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 14:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?