5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor, Orduspor maçına hazır

Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamladı.


Seyrantepe Kompleksi'nde Teknik Direktör Murat Yiğiter yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven de izledi. Hasan Tanrıseven, teknik heyetle görüşüp takımın son durumu hakkında bilgi aldı ve Orduspor maçında başarı diledi. Takımın durumunu iyi gördüğünü söyleyen Tanrıseven, "Takımımızın idmanını yönetim kurulu arkadaşlarımızla izlemeye geldik. Futbolcularımızın ve takımımızın durumu hakkında Teknik Direktör Murat Yiğiter'den bilgi aldık.


Futbolcuların moral ve motivasyonlarının çok yüksek olduğunu gördük. Antrenmanda kendileriyle beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. Taraftarlarımızın da desteğiyle yarın Orduspor'u evine puansız göndereceğiz. Bunun için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Taraftarlarımızdan yarın tribünleri doldurup, 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz" dedi.


Teknik Direktör Murat Yiğiter ise, hafta boyunca yaptıkları tüm çalışmalarda planlarını galibiyet üzerine kurduklarını söyleyerek, "Onursal başkanımızın idmanımıza gelmesi bizim için moral kaynağı oldu. Orduspor maçında tek hedefimiz galibiyet. Galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Ben ve futbolcularım durumun bilincindeyiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 14:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?