7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor, Sakıp Özberk'le yollarını ayırdı

Diyarbakırspor, Teknik Direktör Sakıp Özberk ile yollarını ayırdı. Başkan Ahmet Göksu, yeni teknik direktör arayışında olduklarını söyledi.

Diyarbakırspor yönetimi, dün gece yaptığı toplantıda teknik direktör Sakıp Özberk ile görüştü. Kulüp Başkanı Ahmet Göksu, Özberk ile görüştüklerini ve karşılıklı anlaşmaya vardıklarını söyledi. Yeni hoca arayışlarına başladıklarını söyleyen Göksu, "Bu işin birlikte yürümeyeceğini anladık. Biz teknik direktörümüzün uzun zamandır başka kulüplerle görüştüğünü biliyorduk. Ama bunu normal karşıladık. Her teknik direktör bir takımı çalıştıracaktır. Hocamızdan memnun ayrıldık. Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz. Diyarbakırspor olarak teknik direktör arayışına girip en yakın zamanda bu sorunu çözüp transferlerimize başlayacağız" dedi.

Teknik direktör Sakıp Özberk, Diyarbakırspor’da başarılı bir sezon geçirdiklerini, kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini ifade ederek, "Diyarbakır’da güzel günlerim oldu. Takım olarak da iyi şeyler yaptık. Bana gösterilen sevgi ve saygıya layık olmaya çalıştım. Daima gönlüm Diyarbakır’da olacak. Yönetim kuruluyla oturup karşılıklı konuştuk. Yeni sezonda benim bazı projelerim olacağını söyledim. Sezon sonu itibarıyla Diyarbakırspor’la olan ilişkilerimizi kestik. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu.

DİYARBAKIR-(İHA)
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2004 Cuma 15:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?