7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor 3 puan için gidiyor

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda Uşakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmana sakat olan Salim ve Abdullah Temircan katılmadı. 

Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, futbolcuların alacaklarını gelecek hafta ödeyeceklerini belirterek, "Futbolcularımıza özverileri için teşekkür ediyoruz. Ankara'da yaptığımız temaslar sonucu olumlu sonuçlar aldık. Diyarbakırspor, iyi yoldadır. Kulübümüze devamlı gelir kaynakları buluyoruz. Ülker Grubu ile forma reklamı için 500 bin YTL, saha içi reklamları için de 150 bin YTL'ye anlaştık. Futbolcularımıza Uşakspor'u yendikleri takdirde ekstra prim vereceğiz" dedi. 

Teknik Direktör Bahri Kaya ise, moral yönünden Uşakspor maçına hazır olduklarını ifade ederek, "Bugün uçakla İzmir'e oradan da kara yoluyla Uşak'a geçeceğiz. Diyarbakırspor olarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bunun için ne lazımsa yapacağız. Yunus ve Yılmaz kart cezalısı oldukları için Uşakspor karşısında forma giyemeyecek. Uşak deplasmanına galibiyet için gidiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 15:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
REZAN NURBAKİ IP: 88.233.253.xxx Tarih : 8.12.2006 16:15:23
ihşallah 3 puanla gelir siniz ve bunuda olumlu görüyorum hadi gösterin kendinizi