8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor 3 puan peşinde

Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçına ümitli gidiyor. Teknik direktör Ziya Doğan, "Kayıp puanlarımızı telafi etmeliyiz" dedi.

Diyarbakırspor, Bursaspor maçında geçtiğimiz iki haftada kaybedilen 4 puanı telafi etmenin peşinde. Teknik direktör Ziya Doğan yaptığı açıklamada, "Takımımızdaki sakatlar canımızı sıkmaya ve sorun olmaya devam ediyor.

Ekibimde başta Tazemeta olmak kaydıyla, Burak, Mustafa, Şener, İbrahim Ege sakat. Güçlü bir rakiple üstelik deplasmanda oynayacağız. Biz Diyarbakırspor olarak kayıp puanlarımızı telafi etmek istiyoruz. Bugün sabah idmanımızı yaptık, akşamki idman sonrasında dinlenip Cuma günü sabah uçağıyla Bursa'ya hareket edeceğiz. Sakatlarımız hariç diğer futbolcularımızla yaptığımız antrenmanlar iyi geçti. Zor bir maç oynayacağız. Zaten bizim için tüm maçlar zordur. Bu nedenle bu maçımızı da çok dikkatli oynayacağız. Futbolda favori yoktur. 3 sonucu da kabullenmeliyiz. Bununla birlikte şans faktörü çok önemlidir. Biz Bursa'ya ümitli gidiyoruz. Diyarbakırspor da kolay yutulur lokma değil. Maç saatine kadar futbolcularımı her yönden hazır vaziyete getireceğim" dedi.

Diyarbakırspor'un başarılı kalecisi Espinoza ise Bursaspor maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulunarak, "Ben ve arkadaşlarım sahaya çıkınca tek düşünceye sahibiz. O da başarılı olmak. Takımımızın kalecileri olarak çok çalışıyoruz. Hocamız hangimize görev verirse en iyisini yapmaya gayret gösteririz. Ben görev alırsam takımıma puan aldırabilmek için tüm gücümü kullanacağım. Kendime de güveniyorum. Yıllardan beri bu takımda forma giyiyormuş gibiyim. Çok iyi bir ortamımız var. Kalemde diğer arkadaşlarım bana güven veriyor. Ben de bu şansımı iyi kullanıyorum. Tek seçeneğimiz Diyarbakırspor'un daha da başarılı olmasıdır" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 12:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?