8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor 3 puana kitlendi

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, Çaykur Rizespor maçında sahaya puan veya puanlar için çıkacaklarını belirterek, "Çaykur Rizespor maçına büyük önem veriyoruz. Üst sıralardan kopmamak için Rize deplasmanından puan veya puanlarla dönmeliyiz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Ersin Güreler ise, takımın arzuladığı yere geleceğini söyleyerek, "Diyarbakırspor, büyük bir camiaya sahip. 31 yıllık maziye sahip Diyarbakırspor'un hala Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmesi 2 milyon nüfuslu Diyarbakır'a yakışmıyor. Diyarbakırspor, Süper Lig'e layıktır. İyi bir kadromuz var, kendimize güveniyoruz. İnşallah arzuladığımız ve hedeflediğimiz Turkcell Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Genel Menajer İsmet Yılmaz ise, futbolcuları kart görmemeleri konusunda uyardıklarını ifade ederek, "Çaykur Rizespor maçında Zafer Şahin ile Evren Avşar kart cezalısı oldukları için oynamayacaklar. Emrah, Erhan Şentürk, Şenol ve Mithat ise kart sınırında. Bu futbolcularımıza kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunduk" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?