8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Barış gününü kutladı

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer ile Basın Sözcüsü Suat Önen, kulüp binasında yaptıkları basın toplantısında Dünya Barış gününü kutlayıp, takımlarıyla ilgili açıklamalar yaptılar.

Diyarbakırspor Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde yapılan toplantıda ilk sözü alan kulüp başkanı Çetin Sümer, "Bugün Dünya Barış Günü olması sebebiyle büyük Diyarbakırspor taraftarının, Diyarbakır halkının ve kendimize bölgemize Dünya Barış Günü'nün kutlu ve mutlu olmasını diliyorum. Burada hem basına, hem taraftarlarımıza gerekte halkımıza çok büyük görevler düşüyor. Maçlarımızda 15 kişilik yönetimimizin yapacağı şeyler değil olacakları. Herkesin birleşmesi gerekir. Bugün dünya Barış Günü olması nedeniyle bu çağrıyı yapıyoruz.

Diyarbakırspor kentin ortak değeridir. Taraftar olarak yönetim olarak eksiklerimiz oldu. Bu eksiklikleri tespit edip doğru işler yapmaya gayret ediyoruz. Bunları kabul etmeliyiz. Birbirimizi suçlamak bizi bir yere götürmez. Olan bir olay var herkes kendini bir pay çıkardı. Burada ne eksik yaptım yapılanlardan ders almalıyız. Yönetim olarak bizler, taraftarlar ve basın olarak bizler bir ders çıkarmalıyız. Gelişelim bir yerlere varalım. Ligdeki hedefim kongrede ligde kalmaktı. Ama şimdi
iyi bir takımımız var. Hedefimiz şimdilik 10 takım arasına girebilmektir. Takımımız Diyarbakır halkına yakışmalıdır" dedi.

Yeşil-kırmızılı kulübün Basın Sözcüsü Suat Önen de, barışı desteklediklerini, hiç kimsenin ölmemesini, anaların ağlamamasını isteklerini belirterek, "Bu çatı altında çok güzel şeyler oluyor. Dışardan Diyarbakırlı iş adamları bizleri arıyorlar, yardım etmeye çalışıyorlar. Çok sevindirici bir olay. İki transferimiz ile birlikte transferi kapattık. Takımımız, Çarşamba günü toplanıp Denizlispor maçını Dorukkaya'da hazırlanacak. Oradan Denizli'ye geçeceğiz. Takımdaki eksikler, sakatlıklar bu süre içerisinde giderilmeye çalışılacak. Hazır olmayan futbolcularımız var. Takıma adaptasyon anlamında hocamız gerek gördü. Hazırlık maçları düşünmüyoruz. Hazırlık maçlarımızı oynadık" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 17:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?