7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor birlik toplantısı

Diyarbakırspor yönetim kurulu, Yeşil-kırmızılı taraftarlarla bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplantıya Diyarbakırspor İkinci Başkanı Tahsin Çimen, Basın Sözcüsü Suat Önen ve Asbaşkan Selahadin Üngür ile Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, Dernek Basın Sözcüsü Ali Yılmaz, Özgençler Derneği Başkanı Orhan Tuma, Yeşil-Kırmızılı Taraftarlar Derneği Başkanı Çetin Öge ve grup birlik sorumlusu Bekir Örtücü katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan 2. Başkan Tahsin Çimen, Diyarbakırspor'un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Yönetim olarak büyük bir risk atına girerek kulüp yönetimini devraldık. Başarılı olmakta kararlıyız. Bunun için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Tüm taraftarlarımızdan bize destek olmalarını istiyoruz. Tüm kulüp personelinin alacakları ödenecektir" dedi.

Basın Sözcüsü Suat Önen ise, "Yönetimimiz ilk iş olarak takımın teknik direktörlüğüne idaalist bir isim olan Nurullah Sağlam'ı getirdi. Takımımızda bulunan en az 6 futbolcumuzla yeniden anlaştık. Dış transferde 12 futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardık. 4 yabancı oyuncuyla temas halindeyiz. İyi bir kadro kurarak lige başlamak istiyoruz. Diyarbakırspor'un her yönden desteğe ihtiyacı var. Tek hedefimiz Diyarbakırspor'un başarılı olmasıdır. Diyarbakırspor'un başarılı olabilmesi için de büyük bir taraftar desteğine ihtiyaç var. Yeni sezonda taraftarlarımıza büyük görev düşüyor" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?