7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor büyük geceye hazır

DİYARBAKIRSPOR'DA 'GECE' HAZIRLIKLARI TAMAM

Diyarbakırspor Kulübü'nün 27 Aralık gecesi İstanbul'da düzenleyeceği destek gecesi için, hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Diyarbakırspor Kulübü'nden edinilen bilgiye göre, gece ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını, bu geceye 500 kişinin üstünde misafirin katılacağı belirtildi. İki haftayı aşkın bir zamandır sürdürülen hazırlıklar sona erdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşecek gecenin Diyarbakırspor camiasına ve Diyarbakır'a yakışır şekilde yapılması için büyük gayret sarf ediliyor.

Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, herkesin katkısını beklediklerini ifade ederek, "Diyarbakırspor büyük bir camiadır. Her şeyin en iyisini ve güzelini yapmak istiyoruz. 1968 yılında kurulan kulübümüzün şanına yakışır gecede tüm hemşerilerimizi görmek istiyoruz. Bu gece futbolcularımıza ve bizlere büyük moral olacaktır. Takımımız için ligin ikinci yarısı bizim için çok önemlidir. Bu gecenin anlamı büyüktür. İnşallah kulübümüzü temsil edecek gecede desteğin beklediğimiz şekilde olmasını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 10:52:02
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 14:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?