7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor dağıldı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle Antalya'da düzenlenen Ege Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maça çıkmaması ve kampın dağılması kentte şok etkisi meydana getirdi.

Gelişmelerden üzüntü duyduğunu belirten Genel Menajer İsmet Yılmaz, "Elimizden geleni yaptık. Ancak nefesimiz bu kadar yetti. Kampımız dağılmış bulunmaktadır. Diyarbakır'a dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek ise, büyük bir protesto eylemi gerçekleştireceklerini söyleyerek, "Diyarbakırspor'a sahip çıkılmasını istiyoruz. 2 milyon nüfuslu, 10 milletvekili, 5 belediyesi, zengin iş adamları ve sayısız sivil toplum kuruluşu olan bir şehir takımına sahip çıkamıyor mu ? Diyarbakırspor'u diri diri mezara koymayı başardılar. Pazartesi günü kulübümüzü bir cenaze töreni düzenleyip, Mardinkapı Asri Mezarlığı'na gömeceğiz. Tabutu saat 12'00'de Atatürk Stadı önünden törenle kaldıracağız. Diyarbakırspor'u bu hale getirenler utansın. Başarılı transfer yapılmış, ligde puan sıralamasında iyi bir yere gelinmişti. Şimdi futbolcularımız dağıldı, başka kulüplere gidecekler. Milletvekillerimize, valimize ve iş adamlarımıza sesleniyoruz, hepiniz Diyarbakırspor için görevinizi yapın" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 20:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?