5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Elazığ'a hareket etti

Türk Telekom Lig A'da yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak Diyarbakırspor, otobüsle Elazığ'a gitti. 

Teknik Direktör Bahri Kaya, hareket öncesi yaptığı açıklamada, Elazığ'a galibiyet için gittiklerini söyleyerek, "Sakatlıkları bulunan Hüseyin Kartal, Serkan Özsoy ve Metin Aktaş ile kart cezalısı Onur takımda yer almıyor. Eksiklerimiz var ama benim için tüm oyuncular aynı değeri taşımaktadır. Zor olanı başarıp Elazığ deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz. Bunun için de tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Elazığspor maçından alacağımız galibiyet Diyarbakırspor'un seyrini değiştirecektir. Bu maçta bizi desteklemeye gelecek taraftarlarımızdan 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Karşılaşmanın centilmence geçmesini diliyoruz" dedi.
Yeşil-kırmızılı futbolcu Elyasa ise, "Bu maçımıza çok iyi hazırlandık. Ben ve arkadaşlarım galibiyet yemini ettik. Ligin 2. yarısında hem 

kendi sahamızda hem de deplasmanda puanlar kaybettik. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı, bundan sonra daha dikkatli olacağız. Diyarbakırspor'un gerçek yeri Süper Lig'dir. Galibiyete yakın taraf biziz, Elazığ deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 12:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?