5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor eski günlerini arıyor

Diyarbakırspor'da yaşanan maddi sıkıntı ve yönetim sorunu ile ligde alınan kötü sonuçlar camiayı üzüntüye boğdu.

Diyarbakırspor, eski günlerini mumla arıyor. Yeşil-kırmızılı kulüpte son bir ayda yapılan 3 kongreye rağmen yeni yönetim oluşturulamazken, futbolcuların biriken maç başı ve transfer taksitlerinin tutarı ise 1.5 milyon YTL'yi aştı. Diyarbakırspor'da sezon başında peşinatların yüzde 40'ını oluşturan 800 bin YTL ve geçen haftaki 150 bin YTL dışında futbolculara ödeme yapılmadı. Futbolcular, alacaklarının ödenmesi için yönetime Giresunspor maçına kadar süre verirken, alacaklarını tahsil edememeleri halinde Futbol Federasyonu'na başvurarak tek taraflı olarak sözleşmelerinin feshini isteyecekleri öğrenildi. Yeşil-kırmızılı takımın yüksek bonservis bedelleri ödeyerek yaptığı transferlerden de bir türlü istediği verimi alamaması camiayı üzen diğer bir etken olduğu belirtildi.

Antrenör Mehmet Budakın, Pazar günü Kartalspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ligdeki kötü gidişata Kartalspor maçıyla 'dur' demek istediklerini belirtti. Antrenör Budakın, "Salı gününden beri başladığımız çalışmaları sürdürdürüyor. Takımda sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Sadece moral ve motivasyona ihtiyacımız var. Futbolcularımız özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlarımızdan destek istiyoruz, bize güvensinler ve takımlarını desteklemeye devam etsinler" dedi.

Bu arada Yeşil-kırmızılı takım, bugün yaptığı idmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 13:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan ak IP: 212.175.112.xxx Tarih : 7.11.2007 08:11:46

kartal galibiyeti bizi çok mutlu etti.başarıların devamını bekleriz. allah inşallah yanınızd olur