5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete hasret kaldı

Diyarbakırspor'da kendi sahasında Boluspor karşısında aldığı 2-2'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.


Yeşil-kırmızılı takım, galibiyete hasret kaldı. Ligde 3'ü sahasında olmak üzere oynadığı 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Diyarbakırspor'da sıkıntılı günler yaşanıyor. Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, "Kulübümüz maddi sorunlar nedeniyle başarısızlığa uğruyor. Bu nedenle 3 Ekim'de olağanüstü kongreye gitme kararı aldık. Kulübün maddi sıkıntıları var. Geçen sezon 7 ay içerisinde 9 milyon YTL kaynak aktarıldı ama bu sezon adeta önümüz kesildi.

Biz de kentin zenginlerinin kulübe sahip çıkmaları için kongre kararı aldık. Yeni yönetim birkaç gün içerisinde oluşacaktır. Geçen sezon 3 aylık bölümde 4 milyon YTL aktarılmıştı. 7 ay içerisinde 9 milyon YTL'yi buldu. Bizim aldığımız para ise 80 bin YTL'dir. Artık bu işin düzeltilmesi gerekir. Takımımızı Boluspor karşısında izledim. Biraz dikkatli olsaydık sahadan galip ayrılan taraf biz olabilirdik. Taraftarlarımızdan da tam anlamıyla destek göremiyoruz" dedi.


Teknik Direktör Murat Yiğiter ise, Boluspor maçına galibiyet için çıktıklarını söyleyerek, "Bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü çıkış için bir başlangıç olacaktı. Büyük bir kayıp yaşadık sahamızda. Rakibimizden iyi oynamamıza rağmen girdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince sahadan beraberlikle ayrıldık. Bu şekilde olmamalıydı. Gereken tedbirleri alacağız. Üzerimizdeki kara bulutları bir türlü dağıtamadık. Şansızlığımız devam ediyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 13:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rojhat IP: 88.247.65.xxx Tarih : 24.09.2007 14:01:14

yeter yeter yeter artık bunun sorumlusu kimdir yetmedimi bukladar rezillik diyarbakırı tekrar süper ligde gürmek istiyoruz ayıptır size ya