7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete kilitlendi

DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE ŞARTLANDI

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yeşil-kırmızılı takım, teknik direktör Mehmet Budakın nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla Ankara Yenikent Asaş Stadı'nda cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenman öncesinde Güvenç Kurtar'ın takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Budakın, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda futbolcuların teknik heyete galibiyet sözü verdi. Toplantının ardından futbolcular koşu ve kültür fizik hareketleri yaptılar.

Antrenman pas çalışmaları ile sona erdi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, göreve başladığı andan itibaren antrenmanları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Fizik kondisyon olarak eksiğimiz yok. Sadece bir öz güven eksikliğimiz var futbolcularda. Bunu da aşmaya çalışıyoruz. Onlarla bire bir konuşmalarımız ve toplantılarımız oluyor. Bunu işliyoruz. Moral ve motivasyon şeklinde. Kayserispor maçında alacağımız bir galibiyetle ligde kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Takım kaptanı Barış Ataş ise "Geçen hafta oynadığımız Galatasaray maçında kötü bir yenilgi aldık. Takım olarak bu yenilgiyi unuttuk. Önümüzde Kayserispor maçı var. Ya var olmak, ya da olmamak adına bir maç. Bu maçımızda hedefimiz 3 puan. Bunu aldığımız taktirde süper ligde kalacağımıza inanıyorum. Ben ve takım arkadaşlarım bu maçı alırız diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın kalecisi Gökhan Tokgöz de "Son 4 haftadır takımdan ayrıydık. Uzaktan takip ediyorduk. Ankaraspor maçını saymazsak 4 maç var. Bu maçlardan en iyi skorla ayrılmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Çünkü bizim takımımızın yapı ve karakteri o yöndeydi. Mağlup olduğumuz maçta bile iyi mücadele edebiliyorduk. Biz bunu bir süredir kaybetmiş olduk. Bizler bunu tekrar geri yakalamak niyetindeyiz. Bunu da Kayserispor maçında ispatlamak istiyoruz. 2 milyonu aşkın insan yaşıyor bu kentte.

Diyarbakır halkını bir şekilde mutlu etmemiz gerekiyor. Onların da buna layık olduğunu düşünüyorum. Geldiğim günden beri aynı şeyleri söylüyorum. Bu halk her şeye layıktır. Ligde kaldığımız günde o hediyeyi halkımıza vermiş oluruz. Diyarbakır halkı bunu hak ediyor" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE ŞARTLANDI
DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE ŞARTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 11:54:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 12:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?