8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete kilitlendi

Diyarbakırspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde yapılan antremanda Yeşil-kırmızılı futbolcular kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, maddi sorunların halen çözülemediğini, bu nedenle futbolcuların morallerinin bozuk olduğunu söyleyerek, "Maddi sorunlar devam ediyor. Süper Lig hedefi doğrultusunda ilerleyen bu takıma sahip çıkılmalı" diye konuştu.

Ligde telafisi olmayan haftalara girdiklerini dile getiren Demirbakan, "Giresunspor ile ligin bana göre en zorlu maçlarından birini oynayacağız. Artık ligde telafisi olmayan haftalar başladı. Ligde 8 maçımız kaldı. Bu maçların hepsi birbirinden zorlu maçlar. Tüm rakiplerimize aynı değeri veriyoruz, ayrım yapmıyoruz. Kalan maçlarımızda sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak, puan veya puanlar almak istiyoruz. Taraftarlarımızdan da sahamızda oynayacağımız maçlarda tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Kulüp ikinci başkanı Çetin Sümer de, "Şu ana kadar aldığımız başarılı sonuçlarla ligde ikinci sıraya yerleştik. Eğer bazı olumsuzlukları yaşamasaydık, kesinlikle liderdik. Beklenmedik puan kayıpları yaşadık. Hakkımız gasp edilmezse Süper Lig hedefini yakalayacağımıza inanıyorum. Yönetimimiz bir bütün halinde çalışıyor. Deneyimli bir teknik direktörümüz ve iyi bir kadromuz vardır. Her şeyin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Tek sıkıntımız maddi destektir, eğer o da sağlanırsa sorunsuz bir şekilde hedefimize ilerleriz. İki milyon nüfuslu Diyarbakır'a Süper Lig yakışır" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 11:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?