7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete şartlandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü Gaziantep'te oynayacağı Sakaryaspor maçı için galibiyete şartlandı. 

Ligin ikinci yarısının ilk haftasını galibiyetle kapatan Diyarbakırspor'da bu hafta da hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Yeşil-kırmızılı takım, bu sabah teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çiftkale maç yaptı. 

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, hazırlıkların çok iyi geçtiğini belirterek, "Biraz zamana ihtiyacımız var. Genel olarak iyi durumdayız. Sahamız kapalı olduğu için Gaziantep'te Sakaryaspor ile oynayacağız. Artık rahat maç kolay lokma rakip yok. Rakibimizi hafife almamız söz konusu olamaz. Rakibimiz devre arasında güçlendi. Ligin 2. yarısı çok zorlu geçecek. Biz, Diyarbakırspor olarak bu maçımızı büyük dikkate alıyoruz. Çünkü sahamızda oynayacağımız maç cezamız nedeniyle bir nevi deplasmanda olacak. Bu nedenle hazırlıklarımıza büyük önem veriyoruz. İdmanlarımızı Cuma günü tamamlayıp Cumartesi günü Gaziantep'e gideceğiz. Hedefimiz bu maçı kazanmaktır. Ligdeki çıkışımıız devam ettirmektir " dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 18:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?