8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor galibiyete şartlandı

DİYARBAKIRSPOR GALİBİYETE ŞARTLANDI

Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını Cuma günü tamamlayıp aynı gün kentten ayrılacak.

Geride kalan 3 haftada 7 puan kaybeden Diyarbakırspor, Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda yenerek 2010-2011 sezonundaki ilk galibiyetini almanın hesaplarını yaparken, bu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor, Mersin İdmanyurdu'nun sezona iyi hazırlanan takımlardan biri olduğunu belirten Yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Suat Kaya, "Yurt dışında kamp yaptılar ve transferde kadrolarını güçlendirdiler. Lige iddialı hazırlanan bir takımla oynayacağız. Rakibin durumunu biliyoruz" dedi.

Kaya, takımın form düzeyinin her geçen hafta iyi duruma geldiğini ifade ederek, Mersin İdmanyurdu maçı için umutlu konuşarak, "Lige verilen arada iyi çalıştık. Altay maçında zemin kötü olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Futbolcularımızın fizik, kondisyon ve form durumlarında gözle görülür bir artış var. Mersin İdmanyurdu maçında daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. İlk 3 haftada galip gelemedik. Çaykur Rizespor maçını bu işin dışında tutmak lazım, çünkü gençlerle oynadık. Son iki maçta da iyi sinyaller verdik. Ben oyuncularıma güveniyorum. İlk galibiyeti aldıktan sonra her şey daha iyi olacak" diye konuştu.

Kadro fazlalığından dolayı A2 Takımı'na gönderdiği oyunculara da mesaj vermey ihmal etmeyen teknik direktör Suat Kaya, "Onları takip ediyoruz. Her an onlar A Takıma dönebilir, A Takım'da olanlar da A2'ye gidebilir. Bunu oyuncuların performansları belirleyecek" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 10:27:00
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 16:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?