3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor gol şov yaptı

Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının provasında gol şov yaptı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde Atatürk Stadı'nda yapılan antrenman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Yapılan taktiksel ağırlıklı çift kale maçta forvet oyuncuları adeta gol şov yaptı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, yaptıkları antrenmanla Pazar günü oynayacakları maçın provasını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Futbolcularımın bugünkü antrenmanda performansını çok beğendim. Zevkli ve çekişmeli geçen ve 2,5 saat süren idmanda futbolcularımı moralli gördüm. Herkes verdiğim taktiği aynen uyguladı, çok keyiflendim. İnşallah pazar günü de alacağımız galibiyetle hep birlikte sevineceğiz" dedi.

Diyarbakırspor'un Sivasspor'dan yeni transferi Harun Avgun, kendisine görev verilmesi durumunda gol yemeyeceğini söyledi. Şimdiden Diyarbakırspor'u sevmeye başladığını belirten Avgun, "Çok iyi bir çalışma fırsatı bulduk. Sahamızda oynayacağımız maç önem kazandı. Sahadan galip ayrılacak güce sahibiz ve ben buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın ikinci kaptanı ve kalecisi Atilla Koca ise, " Zorlu engeli aşacağımıza inanıyorum. Kaleye ben veya arkadaşım geçmiş önemli değil. Önemli olan Diyarbakırspor'un gol yememesi ve sahadan galibiyetle ayrılmasıdır. Hepimiz bunun için birbirimize söz verdik. Davamıza inanıyoruz, lig sonunda Turkcell Süper Lig'e çıkacak takımlardan birisi olacağımıza kanaat getirmişiz " diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 18:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?