5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor hız kesmiyor

TFF 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, pazar günü evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.


Geçen haftaya kendi sahasında oynadığı maçta Elazığspor'u 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Diyarbakırspor, hafta sonu yine sahasında oynayacağı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek 3 puanı alan taraf olmanın planlarını yapıyor.

Maçın hazırlıklarına Seyrantepe Spor Kompleksi'nde teknik direktör Murat Yiğiter yönetiminde başlayan yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Teknik direktör Murat Yiğiter, Elazığspor maçında ilk galibiyetlerini aldıklarını, bunu devam ettirmek istediklerini söyleyerek, "Diyarbakırspor için her maç önemlidir. Bu hafta yine sahamızda oynayacağız. Bu maçımızda ana hedefimiz galibiyettir. Kart cezalısı olan Sinan Turan dışında eksiğimiz yok. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına başladık. Gol yollarında bazı sorunlarımız olsa da şansız olduğumuz da bir gerçek. Takımımızın galibiyetlere, puanlara ihtiyacı var.


Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında düşüncemiz gol atmak ve sahadan galip ayrılmak olacak. Gerçek Diyarbakırspor bu değil, daha iyi olmalıyız" dedi.


Diyarbakırspor'un başarılı iki oyuncusu Gürol Azer ile Bülent Bal, Elazığspor karşısında baskılı oyunları sonucunda ilk galibiyetlerini aldıklarını ifade ederek, "İlk galibiyetimizi almamız bizim için moral kaynağı oldu. Yakaladığımız fırsatlar gol olsaydı farklı sonuçlar ortaya çıkardı. Bu hafta hem kendi golümüzü kendimiz atmak istiyoruz, hem de ligdeki ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Kötü bir takımda değiliz. Artık tam anlamıyla düzelmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Birazda şans faktörünün bizim yanımızda olmasını bekliyoruz" diye konuştular.


Öte yandan, Diyarbakırspor Kulübü'nün olağan genel kurulunun yarın yapılacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 16:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?