3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor iddialı hazırlanıyor

Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi.

Genel Kaptan Salih Akçadağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Sarı kart sınırında bulunan Abdullah, Bülent, Şadi ve Gürol'u kart görmemeleri konusunda uyardık. Sakatlıkları bulunan Çağatay ve Atilla ile kırmızı kart cezalısı Onur, bu maçta forma giyemeyecek. Ama bu arkadaşların yerine forma giyecek oyuncuların da onları aratmayacaklarına inanıyorum. Bu maçımız bizim için dönüm noktasıdır. Bu maçta sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Çalışmalarımız istediğimiz düzeyde geçiyor. Tek hedefimiz galibiyet olacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Bu arada, Diyarbakırspor taraftarları, Gaziantep'te takımlarını yalnız bırakmayacak. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, otobüsle Gaziantep'e giderek, bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklarını söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 16:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?