7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor iddialı

Bank Asya 1.Lig takımlarından Diyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Çoşkun Demirbakan, rakiplerinden çekinmediklerini söyledi.

Antalya Kervansaray Oteli Tesisleri'nde idmanlarını sürdüren Diyarbakırspor, teknik ve taktik ağırlıklı hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan," mükemmel denecek bir hazırlık devresi geçiriyoruz. Moral yönünden iyi durumdayız. Buradaki çalışmalarımızı perşembe günü öğleden sonra tamamlayıp aynı gün Ordu'ya gideceğiz.Biz tüm maçlarımıza olduğu gibi buna da galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Zevkli ve çekişmeli bir oynayacağız. Bu deplasmanımızdan puan veya puanlarla dönebilmek için büyük uğraş vereceğiz.Ligin ikinci yarısının ilk maçından kentimize karlı dönmek istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Yaptığımız hazırlık maçlarında futbolcularımın sergilediği performanstan memnunum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?