7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor işi sıkı tutuyor

DİYARBAKIRSPOR İŞİ SIKI TUTUYOR

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Diyarbakırspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Diyarbakırspor'da tüm dikkatler Pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrildi. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan idmanlarda tecrübeli teknik adamın en ufak hatalarda bile futbolcularını uyarması dikkat çekiyor. Yeşil-kırmızılı futbolcular bugünkü idmanlarına ısınma hareketleriyle başlayıp teknik-taktik ağırlıkla yarım saha çift kale maç ile çalışmalara devam ettiler. Yaklaşık iki buçuk saat süren idmanın bazı bölümlerinde pozisyonlu atışlar çoğunluktaydı.

Teknik direktör Ziya Doğan, sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Diyarbakırspor şansız günler geçiriyor. Bunu her yönden düzeltmemiz gerekiyor. Bu da bence bizlerin elindedir. Eğer bunu başarırsak bu haftadan başlamak üzere çıkışımızı da başlatmış olacağız. Pazar günü sahamızda taraftarlarımızın önünde oynayacağımız maç bizim açımızdan çok önemlidir. Bu maçı kazanmalıyız. Bu bizim için gerekli. Çünkü çok şansız karşılaşmalar oynayıp, bedava puanlar

dağıttık. Cuma günü akşamına kadar sürdüreceğimiz çalışmalarımızda tek düşüncemiz sahadan galibiyetle ayrılmak olacaktır. Bunun için varımızı yoğumuzu sahaya dökmeliyiz. Hiç bir futbolcum hata yapmamalı ki sahadan istediğimiz 3 puanla ayrılabilelim. Avantajlarımızı lehimize çevirmekte kararlı olmalıyız" dedi.

Diyarbakırspor'un tecrübeli oyuncusu Tolga Doğantez de yaptığı açıklamada, artarda 3 maç kaybettiklerini, bu maçlarda da mağlubiyeti hak etmediklerini vurgulayarak, "Pazar günü sahamızda Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu önemli engeli galibiyetle kapatmalıyız. Bundan başka seçeneğimiz yoktur. Biz iyi takım olduğumuzu biliyoruz. Bunu sahaya döküp rakibimizi evine eli boş göndereceğimize inanıyoruz. Hem bizler hem camiamız artık sevinsin. Hepimiz arzuluyuz. Pazar günü sahada taraftarlarımızı da arkamıza

alıp sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 15:02:02
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 16:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?