5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Karşıyaka startını verdi

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına Antalya'da başladı. 

İkinci yarı hazırlıklarını 22 Aralık'tan beri sürdüren Yeşil-kırmızılılar, iki günlük izinin ardından bugün yine Antalya'da toplandı. 

Teknik direktör Bahri Kaya, kamp boyunca oynadıkları 12 maçta bir türlü tam kadro oynayamadıklarını, hep değişik oyuncuları sahaya sürdüğünü söyleyerek, "Futbolcularımıza verdiğimiz izin sona erdi. Takımımızda önemli eksikler var. Bir forvet oyuncusu almak istiyoruz. Diyarbakırspor olarak ikinci yarının ilk maçına eksik bir kadro ile çıkacağız. Yine de eksik oyuncuların yerine oynatacağım arkadaşlara fazlasıyla güveniyorum. Hedefimiz, ligin ilk maçından kayıpsız dönebilmektir. Pazartesi gününe kadar moral ve motivasyon yönünden bu maça hazır duruma geleceğiz" dedi. 

Bahri Kaya, takımın son durumunu şöyle anlattı: 

"Serkan Özsoy, sakatlığı nedeniyle en az 4 -5 hafta forma giyemeyecek. Muhammed Ali ile Hüseyin Kartal'ın sakatlıkları nedeniyle oynama ihtimalleri yok. Anlaştığımız Serkan Özdemir ile Ersin Güreller için Futbol Federasyonu'nun kararını bekliyoruz."
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2007 Salı 16:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?