3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor kendinden emin

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı Elazığspor galibiyetiyle kapatan Diyarbakırspor, Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken; antrenmana, sakatlıkları bulunan Çağatay ile kaleci Atilla katılmadı.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, galip geldikleri Elazığspor maçını unuttuklarını belirterek, "Şimdi önümüzde hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Cuma gününe kadar sürdüreceğimiz antremanlarımız, teknik ve taktik ağırlıklı olacaktır. Önceki hafta Bolu'da 1, geçen hafta Elazığ'da 3 puan aldık. Bu haftayı da puan veya puanlarla kapatmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Lig sıralamasında birkaç sıra daha üstlere çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, iki haftayı karlı sonuçlar alarak kapattıklarını söyledi. Çimen, "Moral ve motivasyon açısından çok iyi seviyedeyiz. Her şey yolunda gidiyor. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız maç bizim açımızdan çok önemlidir" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor'un kaptanı Serkan Özsoy da, "Takım olarak iyi futbol oynuyoruz. Bunu sahaya da yansıtmaya başladık. Bizim içinde bu önemliydi zaten. İyi yoldayız. Artık hedefimize emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Bizim için her maçımız ve rakibimiz aynı değeri taşımaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 17:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?