7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor kente dönüyor

DİYARBAKIRSPOR CUMARTESİ GÜNÜ KENTE GELİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor sahasında seyircisiz oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Cumartesi günü kente geliyor.

Çaykur Rizespor maçından 1 gün önce Diyarbakır'a gelecek olan Diyarbakırspor, maçtan sonra ise Kızılcahamam yolunu tutacak. Teknik heyet, kamp eksiğini ilk 3 haftada takımı sürekli kampa alarak gidermeyi amaçlıyor. Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, Ligin başlamasına 10 gün kala ancak toplanarak Kocaeli Kartepe'de çalışmaya başlayan ve geçen sezonki kadrodan sadece kaleci Osman, Ufuk ve Celalettin'le anlaşarak yeni bir kadro kuran Diyarbakırspor, diğer takımların gerisinde kaldığı için kamp açığını bu yolla gidermeye çalışacağı bildirildi.

22 Ağustos Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda geçen sezondan kalma cezadan dolayı seyircisiz oynanacak Çaykur Rizespor maçına Kocaeli Kartepe'de hazırlanan Diyarbakırspor, Kocaeli'den karayolu ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidecek olan, uçakla Diyarbakır'a gelerek kendi tesislerinde 1 günlük kamp yapacak. Maçtan hemen sonra bu kez Ankara'nın yolunu tutacak olan Diyarbakırspor, 2. haftada deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçına Kızılcahamam'da hazırlanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 14:19:03
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 15:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?