7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor kredi kartı

Diyarbakırspor Yönetimi, Diyarbakırspor'a kalıcı gelirler sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakırspor Kredi Kartı çok yakında hizmete girecek.

Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, "Diyarbakırspor Kulübü ve Garanti Bankası iş birliği ile çıkacak olan Diyarbakırspor Kredi Kartı, çok yakında halkımızın hizmetine girecek. Garanti Flexi kredi kartı sayesinde cüzdanlarınızda bile artık Diyarbakırspor amblemini gururla taşıyacaksınız. Yapacağınız alışverişlerinizde göstereceğiniz kredi kartınız sayesinde, Diyarbakırspor Kulübüne ne kadar bağlı olduğunuzu, yüreğinizde ki Diyarbakırspor sevgisini gösterebileceksiniz.

Diyarbakırspor Kredi Kartı ile hem siz, hem de Diyarbakırspor kazanacak. Üstelik diğer kredi kartlarınızdan hiç bir farkı olmayacak. Garanti Bankasının tüm ayrıcalıklarından yararlanabilecek, ayrıca Diyarbakırspor Kulübü'nün avantajlarından yararlanabileceksiniz.

Diyarbakırspor kredi kartı tanıtım ve internet başvurularını web sitemiz üzerinden yapabilecek, ayrıca Garanti Bankası şubelerinden temin edebileceksiniz. Kulübün çıkarlarını düşünen taraftarlarımızı kredi kartı almaya davet ediyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 12:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?