7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor maça hazır

Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalar yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Kasımpaşa'yı yenerek Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirterek, "İlahi adelet tecelli
edecektir. Biz çok zor şartlarda, dişimizle, tırnağımızla kazarak buralara geldik. Kamuoyunda hakkımızda söylenenlere kulak asmadık. Sporcularımız, alacakları ödenmediği için iki defa kampı terk etti. Ama bizlere olan güvenlerinden dolayı tekrar antrenmanlara çıktılar. Bu başarı tamamen teknik heyet ve futbolcuların eseridir. Onlara gönül veren bu taraftarların eseridir. Bölge insanı bu mutluluğa layık, yarın bana göre Bank Asya 1. Lig'deki son 90 dakikayı oynayacağız. Kasımpaşa karşısında alacağımız bir galibiyet şampiyonluğu garantiler. Hak ettiğimiz Süper Lig'de yerimizi alacağız. İnşallah Kasımpaşa engelini geçerek, işimizi son iki haftaya bırakmayacağız" diye konuştu.

Taraftarlara da övgüler yağdıran Başkan Yakut, "Taraftarlarımız geçen hafta tüm Türkiye'ye örnek oldular. 2-0 geriye düştüğümüz Güngören Belediyespor maçında takımına sonuna kadar destek vererek, takımlarının galip gelmesini sağladılar. Seyircimiz artık olgunlaşmış. Bu da beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
Yeşil-kırmızılı futbolcu Engin Öztonga ise, "Takımda herhangi bir stres ve gerginlik yok. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sahamızda ve seyircimiz önünde oynuyoruz. Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanıp, Kasımpaşa'yı yenmek istiyoruz. Bu maçı kazanmamız halinde Süper Lig'e yükselmeyi garantileyeceğiz. Kazanamazsak da kaybetmeyeceğiz. Rakibimizle aramızdaki 6 puanlık farkı koruyacağız. Hedefimiz bu maçı kazanmak ve şampiyonluk turu atmak" diye konuştu.
Tecrübeli kaleci Fevzi Tuncay ise, zor bir maç olacağını belirterek, "Elimize geçen fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Kasımpaşa'yı yenerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 15:13:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?