8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor otobüsle gidecek

DİYARBAKIRSPOR KÜTAHYA'YA OTOBÜSLE GİDİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı maç için Kütahya'ya otobüsle gidecek.

Tarihinin en zor sürecini geçiren Diyarbakırspor para bulamadığı için deplasman maçlarının çoğuna saatlerce süren karayolu yolculuğu ile gidiyor. Bu hafta Pazar günü Kütahya'da oynanacak Tavşanlı Linyitspor maçına da uçak bileti alınamadığı için otobüsle gidilmesi kararlaştırıldı. Ligin ikinci yarısından itibaren kulübün deplasman, kamp ve gıda masraflarını karşılayan Capris Gold-Jetpa'nın bu maç için uçak bileti almadığı ve kafileyi otobüsle maça göndereceği belirtildi.

HOCA ARAYIŞLARINDA ÇEKİŞME!

Alt yapı koordinatörü olduğu halde takımı çalıştıracak kimse olmadığı için ligin ikinci yarısında takımı çalıştıran Nevzat Türker'in Teknik Direktör ve A diplomasının olmaması sıkıntı yaratırken, şu ana kadar özel izinle bu olaya izin veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Diyarbakırspor'u uyararak teknik sorumluluk olayının çözülmesini istedi. Bunun üzerine Diyarbakır'dan teknik direktör diploması olan bir teknik adamla anlaşılması gündeme gelirken, bu konunun teknik adamlar arasındaki kısır çekişmelerden dolayı henüz çözümlenemediği öğrenildi. Ayrıca yeni bir teknik direktörle sözleşme imzalanması için gerekli olan ücretin de bulunamadığı, mahkeme tarafından Diyarbakırspor'a kayyum olarak atanan Muhittin Ateş'in bu konuda görüşmeler yaparak bazı yerlerden destek talep ettiği kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, hiç kimsenin kurum ve kuruluş borcu çok yüksek olan Diyarbakırspor yönetimini almaya yanaşmadığı da öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 11:48:02
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 01:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz yılmaz IP: 85.99.48.xxx Tarih : 20.03.2011 11:08:16

vazgeçin bu sevdadan sonunuz belli paranız yok ama yine maçlara gidiyorsunuz hükmen yenik olun hiç olmasa daha fazla maddi hasar vermeyin düşmüzsünüz düşeceginiz kadar