7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor puana şartlandı

DİYARBAKIRSPOR PUANA ŞARTLANDI

Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi.

Yeşil-kırmızılı futbolcular idmana teknik direktör Ziya Doğan'ın saha içinde yaptığı toplantı ile başladı. Antrenman ısınma ve kültür fizik ile sürdü. Topla çeşitli çalışmaların ardından pozisyonlu ve ceza atışların çoğunlukta olduğu yarım saha çift kale maç yapıldı. Tam kadro ile yapılan idmanda morallerin yerinde olduğu gözlenirken, idmanı izlemeye gelen taraftarlar takıma yine destek verdi.

Teknik direktör Ziya Doğan antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Diyarbakırspor'un her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Antalyaspor karşısına moralli çıkarsak, bu deplasmanımızdan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum. Tam kadro ile sürdürdüğümüz idmanlarımızı bugün tamamlayıp Cumartesi günü öğlen uçağıyla Antalya'ya gideceğiz. Bu maçımıza hazır durumdayız. Sahaya en iyi 11'rimizi sürüp lehimize bir sonuçla dönmenin mücadelesini vereceğiz. İdman öncesinde futbolcularımla yaptığım toplantıda kendilerinden iyi bir sonuçla döneceklerine dair söz aldım" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Iraklı başarılı defans oyuncusu Bessam Abbas ise yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir hazırlık devresi geçirdik. Hocamız bizleri moral ve motivasyon olarak bu maçımıza hazırladı. Artık Diyarbakırspor'un başarılı sonuçlara ihtiyacı var. İnşallah bu haftadan başlamak kaydıyla bunu yerine getireceğiz. Taraftarlarımızı yeterince üzdük sanırım. Bu defada sevindirmeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor'un siyahi futbolcusu Mendoza ise, "İki haftaya yakın bir süredir çalışıyoruz. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluğumuz yok. Bende kendimi daha iyi hissediyorum. Takımıma tam manasıyla alışıp, uyum sağladım. Bu maçta gol atacağıma inanıyorum. Arkadaşlarımla birbirimize söz verdik. Kadromuz mükemmel, moralimiz yerinde. Niye bir başarılı sonuçla dönmeyelim ki? Diyarbakırspor için de bizler için de bu maç çok önemli. Kendimizi sahada ispatlayıp eski günlerimize dönmek arzusundayız" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPOR PUANA ŞARTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 12:15:00
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 15:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?