7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Sakarya engelini geçti

Maç sonrası yeşil-kırmızılı taraftarlar, Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ı yine istifaya davet etti.
Teknik Direktör Ümit Kayıhan, maç sonrası yaptığı açıklamada, futbolcuların maçı kazanmak için çok uğraş verdiğini belirterek, "Sakaryaspor maçının bizim için önemi büyüktü.

Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. İyi bir futbol sergileyemedik. Rakibimiz Sakaryaspor’un büyük takımlardan hiçbir farkı yok. Rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Direkten dönen toplarımız var. Futbolcularımın üzerinde baskı var, bir türlü istenilen performanslarını sahaya yansıtamıyorlar. Futbolcular maçı kazanma arzusuyla son 15 dakikada kendi yarı alanına çekildi. Ben bunu haftalardır içlerinde biriken pozitif enerjiye bağlıyorum. Geçen haftalar çok iyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Bu hafta ise biraz kötü oynamamıza rağmen kazanmasını bildik. Diyarbakırspor rakibini ezmeye ve yenmeye alışmış bir takımdır. Geri çekildiğinde psikolojik olarak taraftarın tepkisini aldı. Ben bunu normal karşılıyorum" dedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, Diyarbakır’a galibiyet için geldiklerini, ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını söyleyerek, "Galip gelmek için çok müsait pozisyonlar yakaladık. Ama olmadı. Topun bizde daha fazla kalması gerekiyor. Lige verilecek olan 2 haftalık arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Sakaryaspor’un ligdeki yeri bu değildir. İyi savaştık, net pozisyonlar yakaladık, başarıyı olamadık" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın tek golünü atan Cem Yanık da, zorlu bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Sakaryaspor, iyi bir takım. Ligdeki durumlarına aldanmamak gerekiyor. Büyük bir mücadele örneği sergiledik ve sahadan galibiyetle ayrıldık" dedi.

DİYARBAKIR (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 09:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?