7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor Samsun'a ümitli gitti

Diyarbakırspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı için Samsun'a gitti.

Kulüp 2. Başkanı Çetin Sümer, adım adım Turkcell Süper Lig'e yaklaştıklarını belirterek, "Biz camia, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak Turkcell Süper Lig hedefine inandık. Kentimize Turkcell Süper Lig yakışır. Takımımızı eski günlerine döndürmek için her türlü fedakarlığı yapacağız. Samsunspor maçı öncesi takımızda sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Samsun deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Yönetim olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Diyarbakırspor, zor maçların takımıdır.
Deplasmanları da severiz. Hedefimiz ligin sonuna varmadan Süper Lig'e çıkışımızı ilan etmektir" diye konuştu.

İkinci kaptan Engin Öztonga ise, Diyarbakırspor'un zoru kolaya çevirecek güce sahip olduklarını söyleyerek, "Hepimizin moral ve motivasyonu yerinde. Şu anda hiçbir sorunumuz yok. Şampiyon takımın futbolcuları olmak bizim elimizde. Biz de bunu gerçekleştireceğiz.

Çünkü bu hedefe inandık. Olumsuzluklar da olabilir, ama bunlar çözülür. Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'e çıkmalıdır ve çıkacaktır. Diyarbakırspor tarihine unutulmaz bir takım olarak geçeceğiz. Diyarbakırlılar'ın gönlünde taht kuracağız. Biz şu anda Turkcell Süper Lig hedefinden başka hiçbir şey düşünmüyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 15:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?