7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor ümitli

DİYARBAKIRSPOR MANİSA'YA ÜMİTLİ GİDİYOR

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Manisaspor'la kümede kalma yolunda önemli bir maça çıkacak olan Diyarbakırspor, hazırlıklarını tamamladı.

Pazar günü deplasmanda Manisaspor'la kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Diyarbakırspor'da hazırlıklar tamamlandı. Yeşil-kırmızılılar Sportif Direktör Mehmet Budakın ve Antrenör Kemal Zeydan nezaretinde Diyarbakır'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. Koşu ve kültür-fizik hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra topla çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiler. Yaklaşık 2 saat süren idman boyunca futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Diyarbakırsporlu kaleci Gökhan kritik Manisaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, 2 haftadır önlerine gelen kısmetleri teptiklerini ifade ederek, "Sivasspor ve Denizlispor maçlarında elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Bunların bir şekilde telafisi için bu hafta sonu oynayacağımız Manisaspor maçında en kötü bir puan alıp moral bulmak ve tekrar ligde var olduğumuzu insanlara göstermek istiyoruz. İnşallah da bunu başarırız. Manisaspor maçında iyi mücadele ederek iyi bir sonuçla ayrılırız. Bu dileğimize ve isteğimize kavuşuruz. Ziya Hoca'nın gitmesiyle bir hoca eksikliği var. Yönetim kurulu bunun çalışmasını yaptı. Gereken hocanın da buraya geleceğini tahmin ediyoruz. Bizler profesyonel futbolcularız. Futbolculuk yerine biz bakıyoruz. Bizler için hayırlı olur" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın futbolcularından Erdinç de, kendi sahalarında kaybettikleri puanlarla büyük avantaj kaçırdıklarını ifade ederek, "İçerde çok büyük avantaj kaybettik. Rakiplerimize puan kaptırdık. Buna rağmen dışarıda iyi sonuçlar alıyoruz. Deplasmanda bunu telafi edebiliriz. Takımımız iyi bir takım, güzel bir kadromuz var. Bu haftaki çalışmalarımız mükemmel gidiyor. İnşallah deplasmanda Manisaspor'u yenip dönmek istiyoruz. Taraftarlarımız bu güne kadar iyi destek gösterdiler. Bize bu desteklerini devam ettirmelerini istiyoruz. Beraber başaracağız" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPOR MANİSA'YA ÜMİTLİ GİDİYOR
DİYARBAKIRSPOR MANİSA'YA ÜMİTLİ GİDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 11:04:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 19:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?