7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor umutlu gitti

DİYARBAKIRSPOR GAZİANTEP'E UMUTLU GİTTİ

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maç için bugün karayoluyla Gaziantep'e gitti.

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen, Gaziantep'te tam kadroyla gittiklerini belirterek, zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta Gençlerbirliği'ni yenerek moral bulduklarını ifade eden Önen, "Bizim için çok önemli olan bu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde yaptık. Diyarbakırspor olarak ligde bir çıkış yakalamayı arzuluyoruz. Sahamızda yaptığımız 4 maçtan 2 beraberlik, 2 yenilgi almıştık. Gençlerbirliği galibiyeti bize büyük moral oldu. Deplasmanlardan önemli süpriz sonuçlara dönüyoruz" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başarlıı futbolcusu Barış Ataş da deplasman maçlarında başarılı olduklarına dikkat çekerek, "Rakibimiz kim olursa olsun açık futbol sergileyip onlardan çekinmiyoruz. Bu maçımıza iyi hazırlandık. Tek düşüncemiz ligde başarılı olup, camiamızı üzmemek. Bunun için ben ve arkadaşlarım büyük uğraş vereceğiz. Komşu kentimiz Gazintep'e dostluk ve centilmenlik için gidiyoruz. Zevkli ve çekişmeli bir maç oynayacağız. Bu karşılaşmayı puan veya puanlar almak oynayacağız" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR GAZİANTEP'E UMUTLU GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 12:06:02
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 16:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?