7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'a savcılık şoku

DİYARBAKIRSPOR'UN SON 5 YILI MERCEK ALTINA ALINACAK

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da yaşanan skandalların ardından, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) sonra savcılığın da usulsüzlüklerle ilgili inceleme başlatacağı ileri sürüldü.

Ulusal basına da yansıyan Diyarbakırspor'daki yolsuzluk, usulsüzlük ve sözleşme skandallarının yankıları devam ederken, Futbol Federasyonu'nun başlattığı soruşturmadan sonra şimdi de işin yargıya intikal edeceği öğrenildi. Gelişmeleri takip eden savcılığın basındaki haberleri takibe aldığı, kulübün ekonomik yapısıyla ilgili olarak bilgi ve belge toplamaya başladığı, bir süre sonra ise resmi soruşturma için düğmeye basacağı belirtiliyor. İddiaya göre, Savcılık, Pazartesi gününden itibaren sonra resmen düğmeye basacak ve kulübün ağırlıklı olarak son iki yılını ele alıp, son 5 yıldaki hesaplarını da inceleyecek.

GÖZLER, ÇETİN SÜMER'İN BASIN TOPLANTISINDA

Diyarbakırspor'da bu gelişmeler yaşanırken, tüm gözler Başkan Çetin Sümer'in ''Pazartesi günü yapacağım'' dediği basın toplantısına çevrildi. Sponsorluk arayışları nedeniyle hafta başından beri Ankara'da olan Sümer'in bugün Diyarbakır'a geleceği öğrenildi.

Haftayı bay geçiren Yeşil-kırmızılı takım ise 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşmeye başlaması teknik heyeti sevindirirken, Pazartesi günü Mardinspor'la deplasmanda özel maç yapılacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 16:15:04
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 18:59:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?