8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da 30 imza

DİYARBAKIRSPOR'DA ÖNCEDEN ANLAŞILAN 30 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor ligin ilk haftasına girerken yeni transfer ettiği futbolcularla sözleşme imzaladı.

Kocaeli Kartepe'deki kampa gelen Başkan Çetin Sümer ve yöneticiler, takıma yeni katılan futbolcularla sözleşme imzaladı. 4'ü alt yapıdan olmak üzere 30 futbolcu ile Teknik Direktör Suat Kaya, yardımcıları Mehmet Gönülaçar, İsmail Demirbaş, Soner Erdurmuş ve Yılmaz Aslan'la sözleşme imzalandığı ifade edilirken, Teknik Menajerlik görevine Ömer Çakmak'ın getirildiği açıklandı. Diyarbakırspor'da şimdi gözler Türkiye Futbol Federasyonu ile yaşanan lisans sorununa çevrildi.

Kulüp Başkanı Çetin Sümer ve Teknik Direktör Suat Kaya, lisans sorununun çözümü için Kartepe kampından ayrılarak İstanbul'a gitti. Sümer ve Kaya'nın TFF yetkilileri ile görüşerek lisans sorununu aşmaya çalışacağı bildirildi. Sorunun çözümü için gerekli olan paranın yarısının temin edildiği, kalan bölümün teminatla çözülmeye çalışıldığı dile getiriliyor.

SÖZLEŞME YAPILAN FUTBOLCULAR ŞÖYLE

Engin Öztonga, Halil Zeybek, Mustafa Çiçek (Çaykur Rizespor), Erhan Çatalçam, Gilman Lika (Boluspor), Volkan Çekiç, Savaş Bahadır (Giresunspor), Tayfun Taner (Karabükspor), Korcan Çelikay (Beşiktaş), Ufuk Bayraktar, Osman Kurtuldu (İç transfer), Serdar Keşçi (Galatasaray), Kerem Sarıhan, Önder Çengel (Karşıyaka), Caner Altın, Erhan Çatalçam ,Zafer Şakar (Boluspor), Kadir Keleş (Trabzonspor), Suat Mutlu (Gaziosmanpaşa), Samet G.Akınay , Gökhan Solak (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Ali Aliyev

(Kartalspor), Onur Çubukçu (Bucaspor), Volkan Bekçi (Siirtspor), Uğur Akdemir (Konyaspor), Sıdık İstemi, Cemal Doğu, Vedat Budak,Ethem Can (A2 Takımı), Suat Usta (Neftçi Bakü-Azerbaycan).

TAKIM CUMARTESİ KENTE DÖNECEK

Diyarbakırspor Kocaeli'nde 10 gündür sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamladı. Takım 22 Ağustos Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Cumartesi günü Diyarbakır'a gelecek. Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor maçı Diyarbakırspor'un geçen sezondan kalma cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Cezasını bu maçta tamamlayacak olan Diyarbakırspor, ligin 3. haftasında sahasında oynayacağı Altay maçıyla 7 ay sonra taraftarlarının önünde seyircili maç oynayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 14:39:05
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 12:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?