7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Antalyaspor alarmı

DİYARBAKIRSPOR'DA ANTALYASPOR ALARMI

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor'da dikkatler bu karşılaşmaya çekildi.

Yeşil-kırmızılı futbolcuları antrenman öncesi saha içerisinde toplayan teknik direktör Ziya Doğan, bu hafta deplasmanda oynayacakları maçın önemini belirten ateşli bir konuşma yaptı. Doğan'ın daha sonra ise antrenman boyunca sert olması ve futbolcuların futbolcu hatalarını tekrarlatması dikakt çekti. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca teknik heyetin idmanı sık sık keserek yanlışları tekrarlattığı gözlenirken futbolcuların hırslı olmaları ise memnuniyetle karşılandı.

Teknik direktör Ziya Doğan, Diyarbakırspor olarak artarda aldıkları kötü sonuçlara bir sünger çekmek yeni bir sayfa açmak istiyoruz diyerek, " Geçen haftadan beri sürdürdüğümüz antrenmanlarımızda gördüğümüz bazı eksikliklerimizi tamamlıyoruz. Genel olarak iyi durumdayız. Her maçımıza olduğu gibi bu maçımıza da büyük önem veriyoruz. Cuma gününe kadar idmanlarımızı sürdürüp Cumartesi günü öğle uçağı ile Antalya'ya gideceğiz. İçimize doğan bir his Diyarbakırspor'un bu deplasmanından puan veya puanlarla

döneceğini söylüyor" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'DA ANTALYASPOR ALARMI
DİYARBAKIRSPOR'DA ANTALYASPOR ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 15:22:00
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 17:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?