3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Boluspor mesaisi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı Karşıyaka mağlubiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da, deplasmanda oynanacak Boluspor maçının startı verildi. Antrenmanda sakatlığı geçen Bahadır, düz koşu yaptı. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, geçen haftayı mağlubiyetle kapatmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kazanmaları gereken Karşıyaka maçından mağlubiyetle ayrılmalarının kendilerini olumsuz yönde etkilediğini belirten Uğur, "Bu yenilginin bizi kamçılıyacağına, başarılı sonuçlara iteceğine inanıyorum. Bundan sonraki maçlarımızın hepsine galibiyet için çıkacağız. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Ligde 9. sıraya indik, ama tekrar bir çıkış başlatabiliriz. Bundan sonraki tüm maçlarımızı final havasında oynamalıyız" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın kaptanı Serkan Özsoy ise, sahalarında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ve bunu en kısa sürede telafi etmeye çalışacaklarını dile getirdi. Özsoy, "Hiçbir futbolcu takımının sahadan mağlup ayrılmasını istemez. Ligde durumumuzu düzeltmeliyiz. İyi bir kadromuz var. Kendime ve arkadaşlarıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 15:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?