9
Mayıs
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Dayan aday oldu

DİYARBAKIRSPOR'DA REMZİ DAYAN BAŞKAN ADAYI OLDU

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, 15 Haziran'da yapılacak Diyarbakırspor kongresinde aday olacaklarını söyledi.

15 Haziran'da yapılacak Seçimli Genel Kurul'da Diyarbakırspor yönetimine talip olacaklarını belirten Dayan, "Bu takımın sahipsiz olmadığını göstermek için üzerimize düşen görevi yerine getirerek 15 Haziran'daki kongrede Yeşil-kırmızılı takımın yönetimine talip olacağız" dedi.

Diyarbakırspor için her türlü fedakarlığı yapacaklarını dile getiren Dayan, "Diyarbakırspor'un durumu ortada. Hiç kimse sorumluluk alıp bu takıma sahip olmuyor. Sorunlu dönemlerde de herkes spor taban birliklerini suçluyor. Diyarbakırspor'a sahip çıkılmadığı yönünde telkinlerde bulunuyor. Bizde bunun gereğini yerine getirme kararı aldık. Yani Diyarbakırspor'a sahip çıkmak adına kongrede aday olacağız" şeklinde konuştu.

 

"SPOR BİLGİMİZİ ÖLÇMEYİN"

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, Diyarbakırspor'un sağlıklı temeller üzerine oturması için büyük bir çaba içinde olacaklarını anlatarak, "Biz sporun içinden gelen insanlarız. Sporun her kademesinde görev aldık. Almaya da devam ediyoruz. Hiç kimse çıkıp ta bizim spor bilgimizi ölçmeye kalkmasın. Donanımlı, bilgili ve işin ehli arkadaşlarımızla Diyarbakırspor'a sahip çıkacağız. Bu takımı sağlam temeller üzerine oturtup yaşamasını sağlayacağız. Sıkıntıların çözülmesi

için çaba sarf edeceğiz. Ayrıca kulübün içinde bulunduğu durumu da çok iyi biliyoruz. Yıllardır sporun içindeyiz. Kendimize göre bir çevremiz var. Bu kulübe katkı sunacağına inandığımız ve sorunlarına çözüm bulabileceğini umduğumuz arkadaşlarımızla, kulübün yönetimini oluşturacağız. Bizim yanımızda olup ta yönetimde yer alamayacak olan arkadaşlarımız da var. Türkiye'nin en büyük kulüplerinde görev yapan hemşerilerimizin de bize destek verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Yani yönetim çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 15:58:02
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 01:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?