3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Elazığ hazırlıkları

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde yapılan haftanın ilk idmanında, düz koşu ve kültür fizik hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Yeşil-kırmızılı oyuncuların, 2.5 saat süren idmanda moralsiz olduğu gözlendi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ligde bundan sonra oynayacakları her maçın çok önemli olduğunu ve final havasında geçeceğini belirterek, "Rakip ayırt etmiyoruz. Zorlu bir dönemece girdik. Önümüzde zorlu bir Elazığ deplasmanı var. Bizim için her yönden büyük önem taşıyan bir karşılaşma. Geçen hafta kaçırdığımız galibiyete üzülüyoruz. Artık geriye dönük düşünmeyeceğiz. Oyuncularımızdan İlhan Var ile Selçuk Yıldırımkaya cezalı olduğu için bu hafta kadromuzda yer alamayacak. Sarı kart sınırında olan Abdullah Çetin ile Şadi Çolak'ı kart görmemeleri konusunda uyardık. Diyarbakırspor, zor maçların takımıdır. Lig sonuna kadar zoru başaracağız" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Kaptanı Serkan Özsoy ise, Diyarbakırspor'un güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, "İnşallah bundan sonraki maçlarda başarılı sonuçlar alacağız. Bunun için ben ve arkadaşlarım büyük gayret göstereceğiz. Yönetimimize ve taraftarlarımıza söz verdik" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 18:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?