5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Elazığ mesaisi

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Teknik Direktör Murat Yiğiter yönetiminde Seyrantepe Spor Kompleksi'nde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hereketleriyle başladı. Daha sonra basına kapalı taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, kulüplerine verilen para cezasını ağırı bulduğunu söyleyerek, "Takımımız sahasında oynadığı her maçta para cazası alıyor. Bu verilen cezayı ağır buluyorum. Bu cezalar bizim gibi her kulübe mali külfet getiriyor. Zaten her takım mali sıkıntı içinde" dedi.


Teknik Direktör Murat Yiğiter ise, kupa maçını unuttuklarını, artık lige döndüklerini belirterek, "Elazığspor ile sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Elazığspor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Kötü futbol oynamıyoruz, ancak şansızlıklar dizisi bizi bırakmıyor. Kötü gidişe dur demenin zamanı geldi. Tek düşüncemiz galibiyet, Elazığspor maçında galibiyet bizim için şart oldu. Futbolcu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda camianın başarı beklediğini söyledik. Bu maçımızda galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz" diye konuştu.


Golcü futbolcu Hüseyin Kartal da, takım olarak Elazığspor maçına hazır olduklarını ifade ederek, "Elazığspor maçında taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Elazığspor maçında gol atacağıma ve galip geleceğimize inanıyorum. Bunu gerçekleştirmek için de tüm gücümü harcayacağım" ifadelerini kullandı.


Takım kaptanı Serkan Özsoy ise, tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Ligde alacağımız bir galibiyet bizi rahatlatacaktır. Henüz ligde galibiyetimizin olmaması çok üzücü. Rakibimiz kim olursa olsun saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da Elazığspor maçında bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 12:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?