7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

DİYARBAKIRSPOR'DA DENİZLİSPOR GALİBİYETİ SEVİNCİ YAŞANIYOR

Bank Asya 1.ligi takımlarından Diyarbakırspor'da ligin 12 haftasında deplasmanda oynanan Denizlispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Deplasmanda oynadığı maçında ilk galibiyetini alan, Diyarbakırspor, grubunun lideri Denizlispor'a ilk mağlubiyetini, kendiside ligde ilk galibiyetini almanın mutluluğu içerisinde. Yeşil-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Engin Korukır, önceki hafta sahalarında Karşıyaka'ya karşı ummadıkları bir yenilgi aldıklarını dile getirerek, "Karşıyaka maçı sonrasında verdiğim beyanatta Diyarbakırspor'un küme düşmeyeceğini ve ligde kalacağını söylemiştim. İnşallah deplasmanda kazandığımız ilk galibiyetimiz bize uğurlu gelecek. Bir çıkış başlatacağımıza inanıyorum. Denizli'ye puan ve puanlar için gideceğimizi söylemiştik. Bunu yaptık, futbolcularımın özverili mücadelesi bize ilk galibiyetimizi aldırdı. Maça iyi başladık, gol arayan hücum oynayan bizdik. Rakibimizin liderliğini göz önüne alarak oynamadık. 43. Dakikada aldığımız golle ilk yarıyı galip bitirdik. Maçın ikinci yarısında yine oyunun hakimiyeti bizdeydi diyebiliriz. Maçın uzatmalarında yine net golü biz kaçırdık.Futbolcularımı böyle bir kritik maçta galip geldikleri için kutluyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Artık Diyarbakırspor için her bir finaldir, bu takım destek görürse inşallah kümede kalacaktır.Artık taraftarlarımız kenetlenmeli bizlere büyük destek vermelidir" dedi.

Karşıyaka deplasmanında takımın galibiyet golünü atan Halil Zeybek, ligde 11 haftada sadece 3 puan toplayabildiklerini belirterek, "Ligin başından bu yana ne yazık ki 11 maçımızda 3 puan toparladık ve galibiyetimizde yoktu. Bank Asya 1.liginin lideri Denizlispor'u kendi evinde ve taraftarlarının önünde yenip ilk mağlubiyeti tattırdık. Futbolda bu tür şeyler normaldir. Hiç bir maçın kesin favorisi yoktur. Ben ve futbolcu arkadaşlarım bu maçta büyük bir gayret gösterip bileğimizin hakkıyla 3 puanı aldık.

Maçın 43. dakikasında Savaş'ın verdiği pası çok iyi değerlendirdim plase bir vuruşla takımımın hayati golünü attım. Çok mutluyum ve sevinçliyim. Maçın uzatma dakikalarında net bir gol pozisyonundan yararlanamadım. Ama sağlık olsun. Biz Denizli'den istediğimizi almış olduk. Ben ve arkadaşlarım inşallah bu başarıyı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 14:57:02
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 23:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?