4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor, sahasında oynadığı maçta Kocaelispor'u 1-0 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. 

Diyarbakırspor'un Kocaelispor'u mağlup ederek ligin ikinci yarısında ilk galibiyetini alması yüzleri güldürdü. Teknik Direktör Bahri Kaya, ligin ikinci yarısına iyi başlamadıklarını, aldıkları başarısız sonuçlarla hem yönetimlerini hem de taraftarlarını fazlasıyla üzdüklerini belirterek, "Sahamızda ve deplasmanda aldığımız sonuçlara çok üzüldük. Kazanacağımız maçları kaybedince 31 puanda çakılı kalmıştık. Sahamızda oynadığımız Kocaelispor maçına iyi hazırlandık. Sahaya da kazanmak parolasıyla çıktık. Futbolcularım 90 dakika boyunca arzuluydular. Haklı olarak kazandığımız penaltıyı Muhammed gole çevirdi. Üzerimizdeki baskıyı atmamız gerekiyordu. Yaptığımız mücadelenin karşılığını aldık. Mutluyuz 6. haftada galibiyete ulaştık." 

35 puanla 7. sırada olduklarını anlatan Kaya, şöyle konuştu: 

"Süper Lig iddiamızı sürdürmek için daha da başarılı sonuçlara ihtiyacımız var. Diyarbakırspor kötü bir takım değil. İyi futbolculardan kuruludur. Biraz da şansa ihtiyacı var." 

Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın da, haftalar sonra takımın galibiyetle tanıştığını belirterek "İyi bir maç oldu. Önemli olan 3 puanı hanemize yazdırmaktı. Bu da oldu. Diyarbakırspor'un artık bu maçı unutup önündeki maça bakması gerekir. 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Diyarbakırspor onlarındır bizim değil" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 13:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?