3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

Diyarbakırspor'da deplasmanda Elazığspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Genel Kaptan Salih Akçadağ, deplasmanda Elazığspor'u 2-1 yenerek 3 hafta sonra galibiyetle tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akçadağ, "Elazığspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanmıştık. Hedefimiz hem komşu kentimizle dostluğumuzun bozulmamasıydı hem de 3 puan almaktı. Öyle de oldu. Rakibimiz karşısında güzel bir futbol sergileyerek haklı bir galibiyet aldık. Karşılaşma daha farklı da bitebilirdi, çok fazla gol kaçırdık. 3 hafta sonra gelen galibiyetin mutluluğunu yaşıyoruz.

Aldığımız bu galibiyet bize çok şeyler kazandırdı. Bu galibiyetle çıkışa geçmek istiyoruz. Bundan sonra işimizi çok sıkı tutacağız. Kalecimiz Atilla'nın sakatlanması bizleri çok üzdü. Bu oyuncumuz iki ay sahalardan uzak kalacak" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, Elazığıspor karşısında aldıkları galibiyete sevindiklerini, ancak kaleci Atilla'nın sakatlanmasına üzüldüklerini söyledi. Teknik Direktör Uğur, "Elazığıspor karşısında 90 dakika boyunca atak ve gol arayan taraf bizdik. Kendi kalemize de gol attık. Çok gol pozisyonuna girdik, ancak bunlardan ikisini değerlendirebildik. Önemli olan sonuçtur. Bu galibiyetle şansızlığımıza son verdik. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 14:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmetpolat IP: 85.99.49.xxx Tarih : 25.02.2008 16:29:00

insallah diyarbakır süperlige cıkar kırmızı yesiiiiiiiiiilllllllllll sampıyon dıyar