7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da gece mesaisi

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarını, aşırı sıcak hava nedeniyle gündüz yerine gece yaparken, Teknik Direktör Levent Eriş, Diyarbakırspor için her maçın fazlasıyla önemli olduğunu söyledi. 

Diyarbakırspor mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle antrenmanlarını gece saatlerinde yapmaya başladı. Teknik Direktör Levent Eriş, hava sıcaklığının takımı olumsuz yönde etkilediğini belirterek, "Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği Oftaş maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Gece yaptığımız idmanlarda bile sıcak havadan etkileniyoruz. Bu nedenle de, Ankara'ya erken gitmek ve orada birkaç idman yapmak istiyoruz" dedi. 

Her maçın kendileri için fazlasıyla önemli olduğunu vurgulayan Eriş, "Diyarbakırspor için Karşıyaka maçı geride kaldı. Şimdi önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Bizim için her maç fazlasıyla önemlidir, hepsine aynı değeri ve dikkati verip oynayacağız. Futbolcularımıza lig başında uyarılarda bulunduk. Kesinlikle, saha içinde rakip oyuncularla sürtüşmeyecekler. Hakemin kararlarına saygı gösterecekler. Tüm maçlarımızın centilmence geçmesini istiyorum. Takımımızda birkaç mevkiye transfer düşünüyoruz. Yönetimimizin bununla ilgili görüşmeleri sürüyor. Bu da gerçekleşirse, Diyarbakırspor sorunsuz bir takım olur" diye konuştu. 

Yeşil-kırmızılı takımın Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman, koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Kalecilerin ayrı çalıştığı bölüm sonrası, futbolcular saha içerisinde topla çeşitli çalışmalar yaptı. Yaklaşık 2.5 saat süren idman, neşe içinde geçen yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. İdmana sakat olan Salim Ayan ile Sinan Turan katılmadı.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2006 Salı 13:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?