8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da hareketli saatler

DİYARBAKIRSPOR'DA HAREKETLİ SAATLER

 csözleşme skandalından sonra sıkıntıya neden olan futbolcu sözleşmeleri yenilendi.

TFF'nin inceleme başlatma veya iptal etme ihtimaline karşılık yeni sözleşmelerde menajerlere yer verilmemesi dikkat çekti. TFF, resmi menajerlik belgesi olmayan menajerlerle çalışan futbolcular hakkında yasal işlem yaptığı için yeni sözleşmelere menajer isimlerinin yazılmadığı öğrenildi. Ancak yapılan yeni sözleşmeler Diyarbakırspor için kıyamet alameti gibi. Menajerlik ve yönetici alacaklarının da eklenerek çok uçuk rakamlarla sözleşme yapıldığı iddiası şok etkisi yaratmıştı. Takımın aldığı başarısız sonuçlarda sezon başında asgari ücretle sözleşme imzalayan ve kulüple yaptıkları ek protokollerin iptal edilme riskinin etkili olduğu dile getiriliyordu.

YÖNETİME İLAVE YAPILMA İDDİASI

Yönetim, Kayseri Erciyesspor maçından sonra hem yönetime hem de kentin dinamiklerine yönelik sert eleştirilerde bulunan Vali Mustafa Toprak'tan randevu aldı. Yönetimin bu görüşmede kulübün son durumu hakkında bilgi vererek, bundan sonraki yol haritasını kararlaştıracağı öğrenildi. Tüm tepkilere rağmen devam etmekte ısrar eden başkan Çetin Sümer'in yanına eski bazı yöneticileri de alarak devam etmek istediği, kulübün yaşadığı maddi sorunların nasıl aşılacağının ise bilinmediği bildirildi.

Takım içinde yapılacak revizyon için ise düğmeye basıldı. Teknik Direktör Engin Korukır'ın takımda düşünmediği 10-15 futbolcunun ismini yönetime bildirilirken, bu isimlerle birkaç gün içinde yolların ayrılacağı kaydedildi.

Öte yandan Diyarbakırspor'un devre arasında transfer yapmasına engel oluşturan TFF düzeyindeki eski futbolcu ve personel borcunun şimdiden 3 milyon TL'ye yaklaştığı belirtiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 14:20:01
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 01:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?