7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da hazırlıklar tamam

Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. 

Yeşil-kırmızılı takım, kültür fizik hareketleri sonrasında topla çeşitli çalışmalar ve ceza atışları yaptığı idmanda futbolcuların moralli olduğu gözlendi. İdmanın ardından bir açıkma yapan Teknik Direktör Bahri Kaya, "Pazar günü oynayacağımız maçın hazırlıklarını tamamladık. Salim dışında eksiğimiz yoktur. Rakibimizi gözümüzde büyüterek oynamayacağız. Çünkü biz de sıradan bir takım değiliz. Rakibimiz, topladığı 31 puanın 15'ini deplasmanda almış. Biz de Diyarbaırspor olarak akıllı bir taktik ile onları yenmenin hesaplarını ve planlarını yaptık. Biz az hatayla zayıf yönlerini bulup onları yeneceğiz. Diyarbakırspor, bunu yapacak güce sahiptir. Yeter ki taraftarlarımız da büyük desteklerini eksik etmesinler" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 11:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur ersöz IP: 212.175.180.xxx Tarih : 19.11.2006 03:33:58
selam ben ankaradan uğur diyarbakırlıyım burdan bahri kaya ile konuşma fırsatım olmadığı için aklımdakileri sizleredökmek istedim sorabilirmiyim acaba, onları yenmenin hesaplarını yapacağız derken korku ifadesi vermiyormu taraftarlara bırakın onlar hesap yapsın diyarbakırspor küçük takım deildir ist.byş.bld.sinin diyarbakırdan korkması lazımdır mesajımı iletirseniz sevinirim... saygılarımla