7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da hedef galibiyet

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'de Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile cezası sebebiyle Adana'da oynayacağı karşılaşma için bu şehre gitti.

Yeşil-kırmızılı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için sabah saatlerinde karayoluyla Adana'ya hareket etti.

Teknik direktör Ziya Doğan, hareket öncesi yaptığı açıklamada, 3 hafta sonra artık galibiyet almak için Adana'ya gittiklerini belirterek, "Takımımızda sakatlıkları nedeniyle Tazemeta, Bassem Abbas ile Şener bulunmamaktadır. Bu maçı kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Çünkü, sahamızdaki maçımızı cezamız nedeniyle Adana'da oynayacağız. Takım olarak bu maçımıza bazı eksiklerimiz olduğu halde hazırız. Kazanmamız gereken bir maç. 3 puanı almak Diyarbakırspor'a ilaç gibi gelecektir. Benim cezalı olmam sahaya inmemem önemli değil, önemli olan inandığım futbolcularımın sahadan galibiyetle ayrılması. Futbolcular, Bursa'daki olaylar sebebiyle hırslandılar. İnşallah, bu maçımızı kazanıp Diyarbakır'a gülerek döneceğiz" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın genç kaptanı Barış Ataş da önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "3 haftadır galibiyet yüzü görmüyoruz. Artık bu maçımızı alıp, önümüze bakmalıyız. Bizi yıpratmak, başka yönlere çekmek istiyorlar. Bizim başka yönlerle işimiz olamaz. Futbol dışında düşüncemiz yok. Bu maçımıza çok iyi hazırlandık. Kazanacağımız içimize doğdu. Futbolcu arkadaşlarım çok hırslı, hepimiz biribirimize galibiyet sözü verdik. Bunu gerçekleştirecek gücü de kendimizde buluyoruz. Yeter ki, bir olumsuzlukla karşılaşmayalım. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız bizim dönüm noktamız olacaktır. Kendimize güveniyoruz. 90 dakika boyunca sahada 3 puan mücadelesi vereceğiz. Bunu da başaracağız" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 14:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?