8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da imzalar atıldı

Kocaeli Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını yapan Diyarbakırspor'da bugün Teknik Direktör Ziya Doğan ile 9 futbolcu resmi imzalarını attılar.

Yeşil - Kırmızılı kulubün Basın Sözcüsü Suat Önen'in yaptığı açıklamada Kartepe'de bugun resmi olarak 10 imza attırdıklarını belirterek, " Önceki gün kampta bulunan 5 futbolcumuzla yollarımızı ayırmıştık. Bunlar Mithat Yaşar, Engin Öztonga, Volkan Özcan, Emrah Bozkurt, Erhan Çatalkaya'dı. Bu arkadaşlarımıza bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diliyoruz. Geçen sezon takımımıza büyük katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. Takımımız Kocaeli Kartepe'de günde yaptığı çift antrenmanla lige hazırlanıyor.

Bugün yeni Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'la 2 yıllık, Erdal Güneş ile 1 yıl, Gabar Bori (Macaristan'ın Ujpest) ile 3 yıl, Jucemar Dello (Macaristan Ujpest) ile 3 yıl, Diallo (Sıvasspor)Kiralık, Barış Ataş (Diyarbakırspor ) 2 yıl, Fevzi Tuncay (Diyarbakırsspor) 1 yıl, Musa Buyük (Konyaspor) 2 yıllık Adnan Güngör (Hacetepe) 1 yıl ve Yasir Elmacı (Gençlerbirliği ) 1 yıllık sözleşme imzaladık. Bu sözleşmeleri imzalattık sonra diğer transferlerimizlede önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız " dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 17:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?