8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da izin bitti

DİYARBAKIRSPOR'DA İZİN BİTTİ

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor, bu maçın hazırlıklarına iki günlü iznin ardından yeniden başladı.

Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle haftayı 'bay' geçen ve 3 puanı hanesine yazdıran Diyarbakırspor'da, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıklarına yeniden başladı. Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, Ankaraspor ligden düşürüldüğü için haftayı sadece antrenman yaparak geçirdiklerini belirterek, "Futbolculara iki gün izin vermiştik ve bu izin bitti. Şimdi tekrar deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladık. Şu anda

günde iki idman yapıyoruz. Kondisyon ve teknik-taktik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bir bakıma haftayı maç yapmadan geçirmemiz iyi oldu. İyi bir ortamda çalışma fırsatı bulmakla birlikte bazı ufak sakatlıklar da tedavi edildi. Bazı eksiklerimizi de tamamladık. Diyarbakırspor olarak ligin ilk yarısının sonuna kadar kalan maçlarımızı büyük bir dikkat içerisinde oynayacağız. Futbolcularımızla da görüştük ve onlardan her konuda dikkatli olmalarını istedik. Ligin ilk yarısında alacağımız puanlar bize moral verip her maça hazır vaziyete getirecektir. Diyarbakır'daki idmanlarımızı Çarşamba günü tamamlayıp İstanbul'a gideceğiz" dedi.

Yeşil-kırmızılı futbolcular, teknik direktör Ziya Doğan nezaretindeki idmanlarında koşu ve kültür-fizik hareketleri sonrasında topla dar alanda çalışmalar yapıp yarım saha taktiksel çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.

DİYARBAKIRSPOR'DA İZİN BİTTİ
DİYARBAKIRSPOR'DA İZİN BİTTİ
DİYARBAKIRSPOR'DA İZİN BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 14:03:02
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 09:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?